Cena Regularne Grupe

U ponudi imamo nekoliko paketa treninga i plaćanja, i najbolje je da nas pozovete ili dođete do nas da vam detaljno objasnimo.

Ekskluzivne Grupe i Privatni Treninzi

Do sada je pored regularnih grupa (do 20 ljudi) postojala i opcija privatnog treninga sa Mark Lajhner-om u jutarnjim časovima.

Treniralo se od 9-10 i cena je bila 30 eura na sat. Privatni čas po ovoj ceni je podrazumevao rad sa jednom ili najviše dve osobe, i to je značilo da je na mesečnom nivou trebalo odvojiti 360 eura ukoliko se trenira 3 puta nedeljno, ili 600 eura ukoliko se trenira 5 puta nedeljno.

Taj model ima dobrih i loših strana:

  • Potpuna posvećenost trenera
  • Brzo napredovanje u razumevanju tehnike
  • Trening ugođen prema potrebama pojedinca
  • Nemogućnost vežbanja sa drugim ljudima
  • Nedostatak grupne atmosfere

I dalje imamo opciju privatnih treninga (u vidu GOLD i SILVER paketa), ali ono što mislim da je najbolje za polaznike koji žele privatni ili polu-privatni trening je rad u maloj ekskluzivnoj grupi (BRONZE paket).

Paketi:

Kao što možete videti, cene novih paketa znače uštedu u odnosu na prethodni model gde se plaćalo po treningu.

Najtoplije Vam preporučujemo bronzani paket.

Pored toga što se najviše isplati, rad u malim grupama nudi “najbolje od oba sveta”. To znači da ćete imati mnogo veću posvećenost trenera nego što bi imali u grupi od 20 ljudi. Takođe ćete imati prilike da radite sa različitim partnerima, da se prilagođavate njihovoj težini, visini, stilu, snazi, tehnici, i to je mnogo bolje nego da radite samo sa mnom. Ono što ne postoji u privatnim treninzima je grupna atmosfera i osećaj zajednice, a to smatram veoma bitnim, uzevši u obzir da je čovek društveno biće.

Da li to znači da se na privatnim treninzima ne može napredovati?

Naravno da ne znači, i svi koji su trenirali privatno sa Mark Lajhnerom su dosta napredovali, ali smatramo da trening u malim grupama pruža najviše te Vam ga zato i preporučujemo.