Double leg bacanje – 6 najčešćih grešaka

Evo 6 najčešćih grešaka pri izvođenju double leg bacanja:

1. Loša postura.
2. Upucavanje sa prevelike distance.
3. Zabadanje prednjeg kolena.
4.Traženje nogu rukama.
5. Neodlučno izvođenje bacanja.
6. Neprotrčavanje kroz protivnika.

(више…)

Demonstracija MMA i Upis Nove Grupe

Prezentacija (Demonstracija) MMA i upis nove početne grupa biće organizovani u sali Kaizen MMA Akademije u sredu 30.01.2019. u 19:45 h u Salvadora Aljendea 18i.

Grupna-mma-instruktori-kaizen

Nudimo Vam:

 • MMA
 • Više stručnih trenera
 • Salu od 200 kvadratnih metara sa džakovima
 • Grupne i individualne treninge
 
Ukoliko Vas zanima da vidite demonstraciju MMA, ili želite da se upišete, dobrodošli ste.


Ostavite nam ime, email i broj mobilnog telefona u kontakt formi:

  Želite da nas kontaktirate? Pošaljite nam poruku i javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku. Ime i prezime (obavezno)  Budite strpljivi kada kliknete ovo dugme, trebaće malo vremena dok se poruka pošalje.

  KLIKNITE OVDE (SAMO LEVI KLIK) DA BI STE NAM POSLALI MAIL

  i podsetićemo vas pred upis. A možete nas kontaktirati i putem telefona na 064/1128-456. […]

  Ivana Dizdar i Mark Lajhner u Blažinoj Svaštari Radio Laguna [VIDEO]

  Ivana Dizdar – umetnica iz Kanade, i ja u gostima kod Prljavog Inspektora Blaže u emisiji Blažina Svaštara na Radio Laguni.

  Pričali smo o Ivaninom kratkom filmu „Oktagon“ u kome glumim trenera najboljeg Srpskog MMA borca čiju ulogu ona tumači, i koja se sprema da debituje u UFC-u u Kanadi. Takođe smo pričali uopšteno o MMA i Kaizen MMA Akademiji.

  OKTAGON prikazuje dan života fiktivne srpske sportistkinje koja se bavi mešovitim borilačkim veštinama (MMA). Protagonista filma je prva žena iz Srbije koja je dobija priliku da se takmiči u Ultimate Fighting Championship (UFC), i trenutno trenira za veliki MMA turnir koji se održava u Torontu. Inspirisan estetikom sportskih medija i promotivnih videa, kombinujući arhivske snimke sa sceniranim performansom, Oktagon je lični, suptilno politički, i absurdni prikaz onoga što je autorka mogla da postane da njeni roditelji nisu emigrirali iz bivše Jugoslavije, odnosno, da je odrasla u Beogradu umesto u Torontu.

  Premijera filma: 25. jun (nedelja) u 14 časova u KC Gradu. Svi zainteresovani su dobrodošli na projekciju. Više informacija: https://www.facebook.com/events/1034116146724009/

  Ivanin sajt: http://IvanaDizdar.com/

  Ukoliko želite da treirate MMA, kontaktirajte nas:
  kaizen.akademija@gmail.com

  Izvestaj sa Theogenas Challenge MMA i Grepling turnira

  Juče (25.09.2016) se u Sportskom Centru Radnički održao MMA i Grepling turnir „Theogenas Challenge“ u organizaciji Theogenas MMA Fighting Team-a, i tri člana Kaizen MMA Akademije su nastupila na turniru:

  1. Boško Savić do 84 kg u semi-pro. Na žalost Boško je izgubio meč prekidom u drugoj rundi od odličnog Slavoljuba Jovanovića. Bio je to meč turnira i ovde ga možete videti:

  2. Marko Davitkov je ostvario svoj debi u amaterskom MMA i pokazao je veliku zrelost, staloženost i meč je pobedio davljenjem (RNC). Osvojio je zlatnu medalju:

  Marko Davitkov

  3. Dejan Novićević je osvojio zlatnu medalju u Graplingu u kategoriji do 91 kg. Doduše u velikoj meri je za ovo zasluzan Guillaume Huni čije je BJJ akademije Dejan član.

  p1120021

  Marko i Dejan

  Marko i Dejan

  Go to Top