Cena treninga

U ponudi imamo nekoliko paketa treninga i plaćanja, i najbolje je da nas pozovete da vam detaljno objasnimo.

Privatni Treninzi

Do sada je pored regularnih grupa (do 20 ljudi) postojala i opcija privatnog treninga sa Mark Lajhner-om u jutarnjim časovima.

Treniralo se sat vremena 3 x nedeljno u jutarnjim časovima. Taj model ima dobrih i loših strana:

  • Potpuna posvećenost trenera
  • Brzo napredovanje u razumevanju tehnike
  • Trening ugođen prema potrebama pojedinca
  • Nemogućnost vežbanja sa drugim ljudima
  • Nedostatak grupne atmosfere

I dalje imamo opciju privatnih treninga (u vidu GOLD paketa), ali ono što mislim da je najbolje za polaznike koji žele privatni ili polu-privatni trening je rad u maloj ekskluzivnoj grupi (SILVER paket).

Paketi:

Zašto plaćanje na 6 meseci a ne mesečno?

U drugim klubovima se plaća mesečna članarina za trening, a mene plaćaš za rezultat. Iako ćeš videti poboljšanje za samo mesec dana, treba mi minimum 6 meseci da napravim opipljivu razliku u tvojoj borbenoj i fizičkoj spremi, samopouzdanju i izgledu.

O mom specijalnom transformativnom programu možeš saznati više ovde.

Najtoplije Vam preporučujem srebrni paket.

Pored toga što se najviše isplati, rad u malim grupama nudi “najbolje od oba sveta”. To znači da ćete imati mnogo veću posvećenost trenera nego što bi imali u grupi od 20 ljudi. Takođe ćete imati prilike da radite sa različitim partnerima, da se prilagođavate njihovoj težini, visini, stilu, snazi, tehnici, i to je mnogo bolje nego da radite samo sa mnom. Ono što ne postoji u privatnim treninzima je grupna atmosfera i osećaj zajednice, a to smatram veoma bitnim, uzevši u obzir da je čovek društveno biće.

Da li to znači da se na privatnim treninzima ne može napredovati?

Naravno da ne znači, i svi koji su trenirali privatno sa Mark Lajhnerom su dosta napredovali, ali smatramo da trening u malim grupama pruža najviše te Vam ga zato i preporučujemo.