Instruktorski tim

Instruktori-sa-fokuserima

Mark Lajhner

Mark Lajhner je osnivač i glavni instruktor Kaizen MMA Akademije. Mark dolazi iz Džudoa, gde je ostvario zapažene rezultate i bio član nacionalnog tima. Debitovao je u MMA u Decembru 2005. i od tada beleži odlične rezultate. Proveo je više meseci u Geteborgu (Švedska) gde je učio MMA i Submission Wrestling od August Wallen-a koji važi za jednog od najvećih svetskih MMA stručnjaka. Tamo je takoođe trenirao sa nekim od najboljih Evropskih i Svetskih boraca. Povukao se u maju 2008. godine neporažen i kao najbolji Srpski MMA borac do 84 kg. Takmičio se i u Brazilskoj Džiu Džici, Submission Wrestling-u(Grappling-u) i Rvanju slobodnim stilom, u kojima je osvojio brojne medalje. Mark Lajhner je crni pojas u Džudou i ljubičasti pojas u Brazilskoj Džiu Džici. Licencirani je instruktor u MMA, Submission Wrestling-u i Brazilskoj Džiu Džici. Završio je Sportsku Akademiju (smer viši sportski trener za Džudo) i takođe je NLP Practitioner. Za detaljne rezultate kliknite na ovaj link.

Pavle Tomić

Pre prelaska na MMA, Pavle Tomić je bio dugogodišnji takmičar i crni pojas u tekvondou. On je student Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, a pored MMA trenira i tajlandski boks. Pavle je uspešni amaterski MMA borac i osvajač je zlatne medalje na Combat Grappling 2011 (amaterski MMA) turniru koji se održao u Zagrebu.

Jovan Antonović

Jovan Antonović je jedan od najboljih tehničara u Kaizen MMA Akademiji i njegovi borilački uvidi su pomogli učenicima da brže savladaju brojne tehnike. Iako je jedan od najlakših u naprednoj grupi, tehnika mu je na zavidnom nivou. Jovan je instruktor MMA i tajlandskog boksa, završio je Saobraćajni fakultet i po struci je inženjer saobraćaja.

Andreas Chaidoussis

Andreas Chaidoussis je MMA instruktor sa odličnim znanjem Brazilske Džiu Džice, a plavi pojas iz te veštine dodelio mu je Alesandro Nascimento. On je jedan od najboljih greplera u Kaizen MMA Akademiji i pored toga što drži treninge, Andreas je apsolvent Veterinarskog fakulteta.

Boško Savić

Boško Savić je od samog početka u Kaizenu i jedan je od prvih učenika Marka Lajhnera. Pre MMA Boško je trenirao boks i kik boks sa iskusnim trenerima i šampionima bivše Jugoslavije, kao i rvanje u Radničkom. Jedan je od najtalentovanijih vežbača u Kaizenu i poseduje istančanu udaračku tehniku, sjajno rvanje, odlične parterne veštine i izvrsne atletske predispozicije. Apsolvent je Fakulteta bezbednosti.