Humanitarni MMA Seminar „POMOĆ SEVERU KOSOVA“ je mesto na kom ćete da naučite najprimenjivije MMA tehnike korišćene od strane najvećih svetskih boraca i istovremeno biti humani!

O čemu se radi? 8. Januara 2012 (Nedelja) u 14:00 časova biće održan Humanitarni MMA Seminar koji će biti deo akcije „Srcem za Srce Srbije“ koju organizuje humanitarna organizacija Ujedinjena Srbija. Radi se o prikupljanju priloga za pomoć narodu sa Kosova.

Seminar organizuju Systema/MMA klub Vukovi i Kaizen MMA Akademija – Beograd, zajedno sa Centrom za Kulturu i Sport „Šumice“ koji će nam za ovu priliku ustupiti salu gde ćemo održati seminar.

Kao što smo vec pomenuli, seminar će biti deo akcije „Srcem za Srce Srbije“ humanitarne organizacije Ujedinjena Srbija.

www.UjedinjenaSrbija.rs

Ideja je da od novca sakupljenog na seminaru kupimo razne potrepštine za najugroženije porodice sa severa Kosova, i lično im ih uručimo. Dakle nekoliko nas ćemo licno otići do severnog Kosova i odneti pomoć ljudima kojima je ona i najpotrebnija.

Ponećemo i kamere i imaćete prilike da vidite snimak sa puta i posete Kosovu.

Seminar će se sastojati iz dva dela:

  1. Zagrevanje
  2. MMA tehnike

Zagrevanje će voditi renomirani stručnjak za borenje Aleksandar Kostić, koji je poznatiji u inostranstvu nego u našoj zemlji. On redovno putuje po svetu i drži seminare koji neretko broje i do 100 ljudi. Cilj zagrevanja nije samo zagrevanje nego i višestruko pojačavanje snage udarca koje se postiže upražnjavanjem ovih specifičnih vežbi, kao i priprema tela i uma da bolje prihvata MMA lekcije.

Aleksandrov najbolji učenik Stefan Božić je pre 3.5 godine postao i moj učenik. Njemu su se tehnike jednostavno „lepile“, u vrlo kratkom roku je savladao MMA, i kao glavni razlog identifikovali smo specifične biomehaničke vežbe koje će vam Aleksandar Kostić pokazati.

Ne samo da višestruko ubrzavaju učenje, vec i značajno pojačavaju snagu udarca. Stefanov udarac deluje kao od nekog teškaša, iako ima samo 70 kilograma. Nije baš prijatno držati mu fokusere.

Drugi deo seminara ću voditi ja uz pomoć celokupnog Kaizen instruktorskog tima, i on će biti posvećen najprimenjivijim MMA tehnikama.

Naučicete neke tehnike koje nisu toliko uobičajene i verovatno niste imali prilike često da ih vidite, a veoma su moćne.

Možete platiti na dva načina:

  1. Preko žiro-racuna Ujedinjene Srbije: Ime i prezime: Žiro-račun: 105-51143-54 Svrha doznake: Za MMA Seminar
  2. Lično na seminaru Da bi ste ušli na seminar, bilo kao gledalac ili kao učesnik, potrebno je da na licu mesta kupite kartu.

Ukoliko ste vec platili preko žiro-računa, vaše ime ce biti u našoj evidenciji i davanjem lične karte na uvid ćete moći da prisustvujete seminaru.

SAV PRIHOD OD SEMINARA JE NAMENJEN PORODICAMA NA KOSOVU. Da rezimiramo, vi dobijate:

  • Nesvakidašnje zagrevanje svetskog stručnjaka Aleksandra Kostića koje će vam opustiti telo, pripremiti ga da mnogo brže uči i znacajno povećati snagu udarca.
  • Najprimenjivije MMA tehnike od mene i Kaizen instruktorskog tima. Da bi naučio najmodernije MMA veštine, stalno putujem po svetu i usavršavam se. To znanje sam takode platio i brojnim povredama, a vi deo tog znanja možete imati za simboličnu sumu sa kojom pomažete ljudima na Kosovu.
  • Snimak čitavog seminara na internetu – potpuno BESPLATNO!
  • Snimak našeg puta i boravka na Kosovu. Nema laži – nema prevare, videćete kako lično posećujemo najugroženije porodice na Kosovu i delimo im preko potrebnu pomoć. Ništa nece otici u „crne fondove“.
  • Zadovoljstvo da ste pomogli ugroženom Srpskom narodu na Kosovu.

Stalno slušam priče kako narodu na Kosovu treba pomoći nekako, ali mali broj ljudi preduzima nešto po tom pitanju. Srpski narod na Kosovu se oseća zapostavljeno i odbačeno, i ‘ajde da im pokažemo da mislimo na njih, makar i simbolično.

Cena seminara je 1000 dinara, ali ukoliko želite možete uplatiti i više.

Vidimo se na seminaru,

Mark Lajhner

www.KaizenMMA.com[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]